Mac Miller
ti 27 jun 2017
Århus C

Mac Miller

Train, Århus C Detaljer

20:00

Event detaljer

Pittsburgh rapperen Mac Miller indtog scenen med en tilbagelænede attitude som blot 18-årig tilbage i 2010, og skabte sit navn ud fra mixtapes og videoer florerende på nettet.


Med det borgerlige navn Malcom McCormick, forsøgte Mac Miller sig i starten af sin karrierer med navnet ”Easy Mac” som refererede til sit første mixtape ”My Mackin´ Ain´t Easy” i 2007.

Han brød dog først igennem med sit K.I.D.S mixtape i 2010 – mixtapet skabte en masse omtale og bevågenhed omkring hvem Mac Miller var. Dette betød også, at Mac Miller skrev under på en pladekontrakt med Rostrum Records. 
Herefter blev der udgivet en debut EP ”On and on and Beyond” og et debut album ”Blue Slide Park” i 2011. Albummet røg direkte ind på 1. pladsen på Billboard 200. 

Mac Miller begyndte at samarbejde med store navne som Action Bronson, Earl Sweatshirt og mange flere. Dette betød et mere eksperimenterende album i 2013 ”Watching Movies with the sound off”.

I 2014 skrev han under med Warner Bros. Herefter fulgte co-labs med Lil B, Chief Keef og ikke mindst Miguel.


I 2016, kom han så med albummet ”Divine Feminine” som bød på samarbejde med Arianna Grande, Anderson Paak, Kendrick Lamar og mange flere. 

Med alt dette i bagagen er der lagt op til en fremragende aften på Train i hip-hoppens tegn, når rebellen Mac Miller gæster Aarhus for første gang.

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 300,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 300,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer