Deep Purple "The Long Goodbye Tour"

ma 13 nov 2017
København SV

Deep Purple "The Long Goodbye Tour"

Valby Hallen, København SV Detaljer

20:00

Event detaljer

DEEP PURPLE ANNONCERER ‘inFinite’ THE LONG GOODBYE TOUR.

I år er der mulighed for at opleve et af de mest ikoniske bands nogensinde, Rock’n’Roll Hall of Fame indhyldede Deep Purple, med deres aktuelle nye album ”Infinite”, som er udgivet at earMusic i starten af 2017, forud for den første single der udkom 20. januar.

Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey, Mark VIII af bandet, fortsætter med at udforske den hårde rock - teksturer og nuancer i de seneste værker er alt andet end kedeligt. Hvis du sætter en vilkårlig afspilning på fra bandets samlede katalog, er resultatet en af de fineste musikalske produktioner i rockmusikkens verden.

I de seneste år har Purple gradvist indtaget nye områder, og fået interesse fra fans, der endnu ikke var født, da den mægtige lilla maskine regerede musikkens verden. Deres hellige gral ”In Rock” (1970) "Machine Head" (1972) og "Made In Japan" fra 1973, fik Deep Purple til at stryge til tops med koncert og albumsalg verden over, og nummeret ”Smoke On The Water” fik mega-status.

Med så mange sange der går under betegnelsen "klassikere", har bandets setlister været en uendelig debat blandt diehard og nyere fans, især med det seneste album "NOW WHAT?!” Nummer 1, guld status og top ti album på tværs af kloden. Det sidste kapitel i en karriere med et albumsalg på over 120.000 millioner eksemplarer, har til dato solgt over en halv million eksemplarer, og bandet har solgt over en million koncertbilletter siden udgivelsen alene. Bandets to videoer "From Setting Sun in Wacken" og "To the Rising Sun in Tokyo" strøg på hitlisten samme dag som henholdsvis nr.1 og nr. 2 på Storbritanniens musikvideo hitlister, hvilket viser den fascination bandets shows har på deres publikum.

www.deep-purple.com / www.facebook.com/officialdeeppurple / twitter.com/_DeepPurple


Billetpriser: 450 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 16. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra kr 480,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer