Lady Gaga "Joanne World Tour"
21 okt 2017
Copenhagen

Lady Gaga "Joanne World Tour"

Royal Arena, Copenhagen Detaljer

19:30

Event detaljer

Efter eksplosiv Super Bowl optræden annoncerer Live Nation Lady Gaga Joanne World Tour

Lady Gaga Joanne World Tour
Begynder 1. august i Nordamerika og 22. september i Europa

Rock In Rio Festival optræden er bekræftet til 15. september.
Oplev Lady Gaga i København lørdag 21. oktober i Royal Arena
Billetsalget starter mandag 13. februar kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Lady Gaga rejser kloden rundt, med Joanne World Tour der begynder 1. august i Vancouver, BC og 22. september i Barcelona, med en række koncertdatoer gennem Europa og Storbritanien før touren igen returnerer til Nordamerika i november og december i år. Billetsalget til den danske koncert i Royal Arena i København lørdag 21. oktober begynder på mandag 13. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Grammy og Golden Globe vinder og Acadamy Award-nominerede Lady Gaga er en enestående artist og performer. Hun har solgt ikke mindre end 30 millioner albums på verdensplan og 150 millioner singler hvilket gør hende til en af de bedst sælgende musikere gennem tiderne. Gaga er også en af de største kunstnere på de sociale medier med mere end 61 millioner likes på Facebook, over 65.1 millioner følgere på Twitter og mere end 21.3 millioner følgere på Instagram. Hendes femte studiealbum ”Joanne” der for nylig er udkommet, debuterede som # 1 på Billboard Top 200, og blev hendes fjerde på hinanden følgende nummer 1 album, hvilket gør hende til den første kvinde, der har opnået det i tierne.

Billetsalget til Lady Gaga’s Joanne World Tour starter fredag 10. februar for koncerter i Barcelona, Paris, Zürich, Hamburg, Berlin og Köln. Billetsalget til den første etape af de nordamerikanske shows samt den resterende del af de europæiske datoer begynder på mandag 13. februar.  Billetter til den anden del af den nordamerikanske tour vil gå på salg mandag 20. februar. Der vil være et max på 8 billetter pr transaktion på første salgsdag.


Billetpriser: 800,- / 600,- / 500,- / 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 13. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Der vil være et max på 8 billetter pr transaktion på første salgsdag. Der vil også være mulighed for at købe fire forskellige VIP pakker. Læs mere på ticketmaster.dk.
Der vil være presale for Jyske Bank kunder, samt Royal Unibrew på den nye Get it app fra torsdag 9. februar kl. 09.00 til fredag 10. februar kl. 17.00. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og download den nye Get it app fra Royal Unibrew.

Døre: 18:00

I salg nu!

VIP Tickets

Mere Info

kr 1.385,00

Find tickets Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

VIP Tickets

Mere Info

kr 1.385,00

Find tickets Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer