Megadeth

on 02 aug 2017
København V

Megadeth

Store Vega, København V Detaljer

20:00

Event detaljer

Det er over 30 år siden, at Dave Mustaine grundlagde Megadeth med den banebrydende lyd, der ville blive kendt verden over som thrash metal. Fra begyndelsen viste bandet sig at være det mest dødbringende og dristige af slagsen på den tunge musikscene, og de skubbede allerede fra debutpladen ”Killing Is My Business…And Business Is Good!” fra 1985 og 1986s skelsættende ”Peace Sells…But Who’s Buying?”, grænserne for musikalsk vildskab og instrumental virtuositet.

I årtierne efter, har Megadeth indtaget pladsen som en af metalgenrens mest indflydelsesrige og respekterede acts- for ikke at nævne blandt de mest succesfulde: I løbet af karrieren har bandet solgt 38 millioner albums, haft seks på hinanden følgende platin udgivelser- inklusiv albummet ”Countdown to Extinction” fra 1992, der solgte to millioner eksemplarer alene. Gruppen har modtaget 11 Grammy-nomineringer. På livescenen fortsætter de med at være en verdensdominerende metalkraft. De spiller stadionshows fra USA til Bulgarien, som et centralt element i deres seneste milepæl, Big 4 koncerterne, såvel som at spille deres egne shows for fans i alle verdenshjørner.

Nu har Megadeth igen genopfundet sig selv. Det legendariske metalband med den visionære sanger, guitarist og sangskriver Mustaine i front har for nylig udgivet deres 15. studie album, ”Dystopia”. Albummet, der igen giver Mustaine følgeskab af den trofaste bassist David Ellefson, er det første Megadeth album med den ny guitarist Kiko Louriero og trommeslager Chris Adler, der kortvarigt var udlånt fra Lamb of God, og siden er blevet erstattet af Dirk Verbeuren (ex -Soilwork). Sammen tilfører de ny musikalsk energi og instrumental fingerfærdighed i, hvad der allerede var en ond, potent bryg.

Resultatet er et nyt højdepunkt i Megadeth-karrieren: “We wrote a really heavy, riffy record,” forklarer Mustaine stolt. “And there’s an excitement right now that I haven’t felt in a really long time.”

Døre: 19:00

I salg nu!

Generelt salg*

kr 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg* FÅ BILLETTER
    Fra kr 480,00

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

kr 480,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer