Volbeat - Seal The Deal 2017

26 aug 2017
København Ø

Volbeat - Seal The Deal 2017

Telia Parken, København Ø Detaljer

19:00

Event detaljer

OBS: Tiderne er ændret! Venligst vær opmærksom på, at koncerten starter en time tidligere end angivet på din billet.

Ca. tider:
Kl. 17.30 Indgangene åbnes
Kl. 19.00 Koncertstart - support Amorphis
Kl. 19.45 Support Flogging Molly

 

VOLBEAT + SPECIAL GUEST

VOLBEAT ANNONCERER EUROPÆISK STADION TOUR I AUGUST/SEPTEMBER 2017. TOUR’EN BRINGER BANDET TIL EN EKSKLUSIV KONCERT I TELIA PARKEN I KØBENHAVN 26. AUGUST.

Sætlisten vil indeholde numre, der ikke er med på bandets hidtidige repertoire og som aldrig før har været spillet live. Sideløbende med hits og helt nyt materiale er der også planlagt optrædener med helt særlige gæster.

København, Danmark --- Volbeat har netop via deres hjemmeside afsløret planer om at iscenesætte bandets største headline koncerter til dato. I august 2017 tager kvartetten ud på en tour med en vision om at hæve barren til det næste niveau. På denne tour vil Volbeat spille 10 eksklusive stadion- og udendørskoncerter i syv forskellige lande med en sætliste, som kommer til at rumme numre, der hidtil ikke har været at finde på bandets repertoire og aldrig har været spillet live. Udover bandets velkendte numre, vil sætlisten også indeholde nyt materiale samt en række overraskelsesoptrædener med særligt udvalgte gæster.
Bandet er allerede begyndt på den kreative proces med målet om at levere deres mest ambitiøse produktion til dato med en historisk aften i Danmarks nationalarena Telia Parken d. 26. august.

Touren begynder i Hamborg 23. august med flere koncerter i Tyskland, Telia Parken i Danmark, Friends Arena i Sverige samt koncerter i Norge, Holland, Schweiz og Østrig.

Forsanger Michael Poulsen siger:
 “Vi bestræber os altid på at vokse på hver tour. Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren, og give vores fans en unik oplevelse, for at vise vores taknemmelighed for den støtte de gang på gang viser Volbeat. Det bliver en helt speciel oplevelse for os og vores fans at optræde med en sætliste der indeholder både gamle hits og nye numre vi aldrig har optrådt med live. Det her bliver en helt usædvanlig omgang, som vi alle ser frem til at føre ud i livet.”   

Forudbestilling af koncertbilletter bliver tilgængeligt fra den 30. november kl 10:00 via bandets fanklub ”Rebels & Angels”: http://www.volbeat.dk/en/exclusives/.
Den 1. december kl. 9:00 følger det officielle billetsalg via http://volbeat.tickets  

23/08    Hamburg, Germany - Open Air Am Volkspark
24/08    Berlin, Germany -  Waldbühne
26/08    Copenhagen, Denmark - Telia Parken
28/08    Moenchengladbach, Germany - Sparkassenpark
30/08    Thun, Switzerland - Stockhorn Arena
01/09    Graz, Austria - Messe Graz
03/09    Schweinfurt, Germany - Willy-Sachs-Stadion
05/09    Eindhoven, The Netherlands - Strijp – S
07/09    Oslo, Norway - Telenor Arena
09/09    Stockholm. Sweden - Friends Arena

Forudbestilling af koncertbilletter bliver tilgængeligt fra den 30. november kl 10:00 via bandets fanklub ”Rebels & Angels”: http://www.volbeat.dk/en/exclusives/.

Døre: 17:30

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer