Little Mix - The Glory Days Tour
ma 05 jun 2017
København SV

Little Mix - The Glory Days Tour

Valby Hallen, København SV Detaljer

19:30

Event detaljer

NYT ALBUM ”GLORY DAYS” UDKOM I NOVEMBER OG FØRSTESINGLEN ”SHOUT OUT TO MY EX” HAR DU GARANTERET HØRT I RADIOEN.
 
PIGERNE HAR TILFØJET FLERE DATOER TIL DERES TOUR NÆSTE ÅR, OG DANMARK ER HELDIGVIS KOMMET PÅ TOURPLANEN.

Verdens største girlband Little Mix, tager på en ny arena tour til efteråret 2017, men først besøger de Danmark, og fyrer op for en fest i Valby Hallen, mandag 5. juni (Grundlovsdag).

Siden 2011 har Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall etableret sig som et af britisk popmusiks stærkeste acts. Med deres nye album ”Glory Days”, og førstesinglen- den pragtfulde og flabede ”Shout Out To My Ex”, bliver det faktum kun endnu mere indlysende.

Signatur hits så som ”Move”, ”Wings” og "Black Magic"- sidstnævnte var deres tredje britiske chart-Topper, der tilbragte tre uger på toppen af den britiske hitliste sidste sommer - har hjulpet det nummer ét sælgende girlband med at score over en milliard YouTube og VEVO views verden over, sideløbende med massiv tournéren i Storbritannien, Australien, Japan og USA - hvor deres debutalbum slog en rekord Spice Girls har holdt i næsten to årtier.

På mange måder, var det deres tredje album, ”Get Weird” fra 2015, der var det egentlige vendepunkt. Det udkom i den enormt konkurrenceprægede november måned og stormede ind på den britiske hitliste som nummer 2, tilbragte resten af det pågældende år i top ti og i august 2016 var albummet blevet det bedst sælgende album i deres karriere. Selv på nuværende tidspunkt er det stadig placeret i top ti over bedst sælgende albums i 2016, med et større salg end f.eks. One Direction, Sia og Rihanna. Snarere end at se deres karriere stagnere eller begynde en nedadgående kurve med hvert album, går Little Mix mod den tendens, som man ofte ser ske for de mere typiske popacts.
Deres vilde succes betød også at de kunne tage ud på endnu en arena tour, denne gang med utrolige 60 shows i hele Europa (inklusiv yderligere to udsolgte koncerter i Londons O2 arena), Australien og Asien, og sælge over 500k billetter.

Popbands som Little Mix ser man ikke ofte. De vokser sig bedre og dristigere med hvert nyt album, og deres rejse er først lige begyndt. Se den fulde The Glory Days Tour 2017 tournéplan på www.little-mix.com

www.twitter.com/LittleMix - www.facebook.com/LittleMixOfficial

SPECIAL GUESTS:
The Vamps have been up all night, no sleep, they feel like they’re always dreaming…

Søvnmangel er ikke et ukendt koncept for det hårdeste arbejdende band i Storbritanien. Siden de bragede frem på musikscenen i 2013 og debuterede
som nummer to, tre og to med deres tre første singler (Can We Dance, Wild Heart, Last Night) – har de fire musikere stort set ikke stoppet op.
Deres debutalbum "Meet The Vamps" fra 2014 blev endnu et smash, efterfulgt ,blot 18 måneder efter, af det andet album "Wake Up".
Indenfor få måneder havde bandet udsolgt Londons O2 (der har plads til 20.000 mennesker) FIRE gange!!

De har løbende samarbejdet med kunstnere som Demi Lovato (en duet på "Somebody to Love"), Brooklyn Beckham (stjernen i videoen til "Wake Up"), Shawn Mendes
(der er featured på "Cecilia") og 20th Century Fox (en cover version af Carl Douglass Kung Fu Fighting, til soundtracket Kung Fu Panda 3).

Og NU kommer de endelig til Danmark som special guests når Little Mix indtager Valby Hallen med " The Glory Days" touren.
http://www.thevamps.net/  

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 390,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 390,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer