Depeche Mode - Global Spirit Tour
on 31 maj 2017
København Ø

Depeche Mode - Global Spirit Tour

Telia Parken, København Ø Detaljer

20:00

Event detaljer

Depeche Mode annoncerer Global Spirit Tour

Touren starter 5. maj i Stockholm, Sverige
Depeche Modes nye studiealbum ”Spirit” udkommer i begyndelsen af 2017

MILANO, ITALIEN (11. oktober 2016) – Depeche Mode, et af den moderne musiks mest indflydelsesrige bands, meddelte i dag ved en særlig begivenhed i Milano, at de vil tage på verdensturné i maj 2017 i forbindelse med udgivelsen af deres nye studiealbum, ”Spirit”, der udkommer i begyndelsen af 2017. Efter albumudgivelsen, vil Global Spirit Tour give livslange og nye fans mulighed for at opleve bandets banebrydende og intense, følelsesbetonede shows.

På den første del af Global Spirit Tour kan man opleve Dave Gahan, Martin Gore og Andy Fletcher spille for mere end 1.5 millioner fans i 32 byer i 21 lande i Europa. Tournéen starter i Stockholms Friends Arena 5. maj, og kan bl.a. opleves på fan-favorit venues såsom Paris’ Stade de France, San Siro i Milano, og Berlins Olympiastadion. Derudover vil touren komme til - for bandets vedkommende - nye stadions som London Stadium, Otkritie Arena i Moskva, og Veltins-Arena i Gelsenkirchen, Tyskland. Den europæiske del af touren slutter 23. juli med et sidste stadion show i Cluj-Napoca i Rumænien. Se nedenfor for fuld tourplan og information.

Telia Parken, onsdag 31. maj 2017 – Billetsalget starter fredag 14. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Efter de europæiske tour-datoer i sommeren 2017, vil Global Spirit Tour fortsætte med shows i Nord- og Sydamerika. Global Spirit Tour bliver bandets 18. turné, og vil markere deres første live-optrædener i over tre år. På bandets sidste turné, Delta Machine Tour, spillede de for over 2.5 millioner fans ved udsolgte shows i Europa og Nordamerika, og touren var en af 2013s største og bedst sælgende tournéer. På Global Spirit Tour fortsætter bandet deres velgørende partnerskab med det schweiziske ur-firma Hublot, for at rejse penge og skabe opmærksomhed til det velgørende formål: Water - i deres mission om at skaffe rent drikkevand til alle i verden.

”Spirit” vil være de musikalske pionerers 14. studiealbum, og opfølgeren til det kritikerroste ”Delta Machine” album fra 2013, som nåede en hitliste top fem position i 26 lande, og nummer ét i 12 lande. ”Spirit” bliver produceret af James Ford, stiftende medlem af bandet Simian Mobile Disco, hvis seneste arbejde som producer omfatter albums fra Florence and the Machine og Arctic Monkeys. ”Spirit” vil verden over blive udgivet i begyndelsen af 2017 via Columbia Records.

Ved pressemødet i Milano, kommenterede Dave Gahan, “We're exceptionally proud of Spirit's sound and energy, and we're excited to get back on tour to share it with our fans around the world."

Med mere end 100 millioner solgte plader og live-optrædener for mere end 30 millioner fans over hele verden, nægter Depeche Mode at læne sig tilbage i selvtilfredshed, med utallige kunstnere der udnævner dem som inspirationskilde, og kritikere der hylder dem som ”stadig brændende relevante” og et band der "bliver mere og mere signifikante som tiden går ". Med ”Spirit” og Global Spirit Tour er de klar til at fortsætte denne historie af musikalsk innovation og kritikerrost, kommerciel succes.

Døre: 18:00

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 480,00 - 790,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor
Billetter

Billetsalg

Artister ved dette event

I salg nu!

Generelt salg*

Mere Info

kr 480,00 - 790,00

Køb billetter Find billetter der passer til dit behov Se alle billetter nedenfor

Registrer for Live Nation fordele

  • Billet info.
  • Nyhedsbrev
  • Artist info
Registrer