Videoer

    Mere information

    Multiinstrumentalister, singer-songwriters, DJs og label-ejere, Giolì & Assia har fuld kontrol over deres kreative verden. De har skabt deres eget aftryk ved at kombinere elementer fra indie, techno og pop. Parret mødte hinanden online og bondede over en fælles kærlighed for house og techno. De besluttede sig for at skabe deres egen lyd sammen og kombinerede Giolìs musikalske kunnen på en række instrumenter med Assias udsøgte, himmelske vokal. Dermed var Giolì & Assia som musikalsk duo født.

    Takket være deres livestreams fra smukke omgivelser, såsom på en vulkan på De Æoliske Øer, Andromeda-teatret i Agrigento-provinsen eller ved siden af en betagende Fjallsarlon-gletsjerlagune i Island, er Giolì & Assia gået fra deres små sicilianske hjembyer til headliner shows over hele verden. I dag rækker deres fanskare fra Colombia, til USA og videre til Indien.

    Giolì & Assia udgav deres to første albums via deres eget pladeselskab ''Diesis Records''. I september 2022 udgav de deres tredje album, ’’Fire Hell And Holy Water’’, som var med til at åbne et spændende nyt kapitel. Albummet er deres hidtil mest komplette kunstneriske statement. De skrev, producerede, sang og indspillede det helt på egen hånd. Dette var et vigtigt træk for de to livspartnere, der arbejder i en branche der stadig er mandsdomineret. Mange af teksterne på deres nye album afspejler dette ved at sætte fokus på udfordringerne i musikindustrien.

    På deres seneste USA-turné spillede Giolì & Assia udsolgte shows på en række spillesteder, hvor de eksperimenterede med intense og introspektive blandinger af kontraster: store crescendos og rolige øjeblikke, drivende trommer med mere svævende melodier, samt bittersøde beats og smukke ballader. Uanset om det er i studiet eller på scenen, tager Giolì & Assia lytteren med på en følelsesladet rutsjebane med deres unikke optrædener. De kan få dig til at smile, græde og danse, nogle gange det hele på én gang.

    Flere Live Nation nyheder