Gå til Vök

Vök

Vök

man 06 mar. 2023
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

20.00

Døre: 19.00

Det islandske band VöK bringer deres suveræne alt-pop til Pumpehuset.

Den islandske alt-pop trio VöK er klar til at overtage verden. Bandet, der består af Margrét Rán (vokal), Einar Stef (bas/guitar) og Bergur (trommer), laver musik der indkapsler livets selvmodsigelser. Deres lyd er fyldt med rolige elektroniske teksturer og forførende melodier. Den svinger mellem opløftende eufori og bittersød melankoli. Hver sang er en ny fortællinger, der ofte slører linjen mellem fakta og fantasi, for at skabe berusende og transcendent popmusik.

Bandet, der startede i 2013, har udgivet tre fuld-længde albums og et par EP’er. Det seneste album, det selvbetitlede ’VöK’, udkom i september 2022. Om albummet udtalte Einar: “We had previously always relied on help from other producers and we kind of felt like we were ready to take the next step ourselves. We decided to go back into the studio, work on our third album, and just write and produce it ourselves.” I det nye år kommer VöK til at drage på tour med det nye album hvor de kommer til Pumpehuset.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 185,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 150 kr. + gebyr
Billetsalget starter 24. november kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.