Gå til Robbie Williams

Koncerten er UDSOLGT, tilmeld venteliste HER

Robbie Williams: XXV Tour

Robbie Williams: XXV Tour

man 27 feb. 2023
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

ROBBIE WILLIAMS
XXV TOUR
26. FEBRUAR JYSKE BANK BOXEN
27. FEBRUAR ROYAL ARENA


Billetpriser: PL1: 1145,- / PL2: 945,- / PL3: 745,- / PL4: 645,- / Front Circle: 1.145,- / Stå: 945 kr. + gebyr.


Det officielle billetsalg starter fredag 30. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


Der vil kun være presale via Robbie Williams egen platform, og det starter onsdag den 28. september kl.10.00 via den officielle Robbie Williams-store

 

ROBBIE WILLIAMS ANNONCERER NYE EUROPÆISKE TOURDATOER XXV TOUREN ER EN FEJRING AF HANS 25 ÅR SOM SOLOARTIST, OG PÅ TOUREN VIL HAN BLANDT ANDET SPILLE SHOWS I FRANKRIG, SPANIEN, TYSKLAND, SVERIGE OG DANMARK.


Robbie Williams har i dag annonceret nye europæiske datoer for sin 'XXV'-turné – i forbindelse med hans 25 år som solist.

På de nye 2023-tourdatoer bringer sine højenergiske shows til europæiske byer og starter med et show i Bologna, Italien den 20. januar. Derefter tager han på tværs af kontinentet, og spiller i byer som Paris, Amsterdam, Berlin og Barcelona, og så er Danmark heldigvis også på tourplanen med både den vestdanske arena, Jyske Bank Boxen i Herning, og den østdanske, Royal Arena i København. Efter udgivelsen tidligere på måneden af hans album, 'XXV', som byder på mange af hans største hits og fanfavoritter fra hele solokarrieren, bliver arenatouren en glædelig fejring af Robbies 25 år som solist.


Tidligere på måneden sikrede Robbie sig sit 14. UK-nummer 1-album med 'XXV', som toppede hitlisten i den første uge efter udgivelsen. Med denne fantastiske præstation har musikikonet slået rekorden for den solist der har flest britiske nummer 1-album. Han er således på niveau med Elvis Presleys hitlisterekord, da han sikrede sig sit 13. nummer 1-album med 2019's 'The Christmas Present'. Kun The Beatles har nu flere UK-nummer 1 albums end Robbie med 15. Hans samlede hitliste-toppende albums i Storbritannien på tværs af hans soloværker og plader udgivet med Take That ligger nu på 19. Det placerer ham i top to bedste acts gennem tiden med flest nummer 1 placeringer på tværs af deres katalog, kun overgået af Paul McCartney der har flere.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - VENTELISTE
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER