Gå til Night Lovell

Night Lovell

Night Lovell

ons 05 okt. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Night Lovell er en af Canadas største upcoming hiphop artister, og gæster hovedstaden til efteråret

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 3. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


Drake, The Weeknd, PARTYNEXTDOOR, Killy for at nævne nogle få, for listen af Canadiske hiphop-stjerner er lang. Night Lovell som du kan opleve live i Pumpehuset til oktober, er muligvis den næste i rækken, for han er en af de største rappere på undergrunds-scenen netop nu, og med hans track record, står han på kanten af gennembruddet.
Den 25-årige Ottawa-fødte Night Lovell udgav sit seneste album med titlen ’Just Say You Don’t Care’ på G59 (pladeselskabet bag artister som ($uicideboys, Shakewell, Ramirez og Germ) i maj 2021. Albummet var opfølger til hans kritikerroste ’Godnight Lovell’ fra 2019, som indenfor det første år havde mere end 160 millioner streams på Spotify alene.
Han kombinerer et fortryllende flow med en dyb basstemme, og er en mester til at formidle den mørke atmosfæriske stemning i sin eksperimentelle hiphop sound. Night Lovells debutalbum ’Concept Vague’ indeholdt singlehittet ’Dark Light’, som fik millioner af streams, og var med til at skærpe G59s opmærksomhed og interesse. Han fangede også nogle af de mest indflydelsesrige nordamerikanske mediers interesse, deriblandt Pigeons and Planes, Pitchfork og Rolling Stone. På hans seneste to europæiske turnéer udsolgte han som headliner 28 shows i 32 lande (bl.a. Moskva, Amsterdam, Milano, Berlin med flere).
Med 700K instagram følgere, over 650 millioner Spotify streams, og mere end 200 millioner YouTube views til dato samt en JUNO Award nominering, er Night Lovell stævnet ud for at få verdensherredømme på hiphopscenen. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage på Pumpehusets scene, hvor hans danske fans, nye som gamle, skal opleve hans højenergiske og populære liveoptrædener. I marts 2019 besøgte Lovell Pumpehuset for første gang og det gik ikke stille af sig!!

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.