Gå til Ali Gatie

Ali Gatie: Who Hurt You? Tour

Ali Gatie: Who Hurt You? Tour

ons 28 sep. 2022
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

ALI GATIE VENDER TILBAGE PÅ MASSIV HEADLINE WORLD TOUR
 
Den multiplatin-sælgende canadiske sanger Ali Gatie vender tilbage til efteråret på sin største headliner-turné nogensinde. Touren starter den 28. september i Store VEGA i København og afsluttes i december i Portland.
 
Gatie har for nylig udgivet en ny up-tempo single med titlen "IDK." Den har allerede fået over 2 millioner Spotify-streams og 653.000 YouTube-visninger på musikvideoen. Med det samme blev singlen udnævnt på  UPROXX’s  liste for “All The Best New Pop Music From This Week”.
 
"IDK" landede efter de to foregående singler fra i år "Crying in the Rain" og "Perfect", hvoraf sidstnævnte allerede har fået næsten 17 millioner streams på kun tre måneder. Alis nye musik kommer i kølvandet på hans enormt populære ''The Idea of Her'' fra 2021, som indeholder det dobbelte platin hit "It's You" og det platin-certificerede "What If I Told You That I Love You".
 
Med sin delikate fusion af R&B og pop er Ali Gatie hurtigt blevet en af de mest indflydelsesrige kunstnere i verden. Han har fået over 3,6 milliarder globale streams, 2,4 millioner TikTok-følgere og nærmer sig 1 milliard visninger på YouTube. Ved siden af sine solo-succeser har han også samarbejdet med kunstnere som Ty Dolla $ign, Alessia Cara, Tate McCrae, Marshmello og MAX. I sidste måned optrådte han foran et af sine største publikummer til dato på Coachella 2022. Nu lægger han op til det næste spændende kapitel i sin karriere med sin nye single "IDK".

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 22.07.22 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter onsdag d. 20 juli kl. 10:00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 285,00 kr.

Artister ved dette event