Gå til Jubël

OBS: Koncerten med Jübel d. 25.09.2022 i Pumpehuset er aflyst.

Jubël

Jubël

søn 25 sep. 2022
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

20.00

Døre: 19.00

OBS: Koncerten med Jübel d. 25.09.2022 i Pumpehuset er aflyst.   

Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.

Gør klar til en aften med svensk feel-good pop når Jubël kommer til Pumpehuset.  

Jubël har mestret lyden af sommer. Den Stockholm-baserede duo betragtes som et af Sveriges førende pop-acts. De specialiserer i pop-ørehængere bygget op omkring indviklet sangskrivning, sprøde produktioner og en lækker ”feel-good”-vokal. Med denne vindende formular har de ramt hitlisterne flere steder i verden, modtaget platin-certificeringer og opnået millioner af streams. Derudover har de opbygget en solid fanbase på bare få år.

Duoen består af de to songerwritere/ musikere/ producere Sebastian Atas og Victor Sjöström. En unik kombination af dance og pop giver genlyd i deres musik. Begge artister startede på den svenske EDM-scene, men har senere hen fundet en mere raffineret radio-venlig pop-lyd. Deres hit ’Dancing In The Moonlight’ fra 2018 opnåede en guld-certificering i Danmark og har i skrivende stund mere end 300 millioner streams på Spotify.

Lead vokalisten, Sebastian udtaler om deres musik: "We're like a live band with electronic elements and influences. We have songs with pop structures, but it's all very danceable, four-on-the-floor music. The songs can work in the clubs, at festival stages and on pop radio." De svenske pop-magikere kommer til Pumpehuset i efteråret.


Billetpriser: 160 kr. + gebyr
Billetsalget starter 20. maj kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: Aflyst - billetter refunderes hvor de er købt.
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.