Gå til Crippled Black Phoenix

Crippled Black Phoenix: Banefyre Europe MMXXII

Crippled Black Phoenix: Banefyre Europe MMXXII

lør 27 aug. 2022
Copenhagen

Hotel Cecil | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Crippled Black Phoenix (UK) omslutter Hotel Cecil i soniske kraftudladninger og melankoli, når de spiller koncert med special guests MØL og Impure Wilhelmina den 27. august.

Crippled Black Phoenix blev dannet i 2004 af trommeslager og multi-instrumentalist Justin Greaves (Electric Wizard, Iron Monkey m.fl.) med hjælp fra Mogwai-bassisten Dominic Aitchison. Siden har mange kritikere kastet sig ud i at beskrive deres lyd, der er blevet kaldt alt fra stoner prog-rock til psykedelisk doom. Den engelske gruppe befinder sig dog i deres helt eget, dystre univers, som de har udforsket på tværs af en lang række anmelderroste album.

Siden begyndelsen har Justin Greaves været primær drivkraft for projektet der har haft en del skiftende medlemmer. Udover Greaves selv består gruppen i dag af Betina Kordic (vokal), Helen Stanley (trompet, klaver og synth), Andy Taylor (guitar) og Joel Segerstedt (vokal). En konstellation, som blev etableret i forbindelse med deres seneste album ’Ellengæst’ fra 2020.

Til august slår de vejen forbi Danmark og omslutter Hotel Cecil i deres tungsindige univers, hvor soniske kraftudladninger tørner sammen med melankolske melodier.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event