Gå til The Comedy Store

The Comedy Store Gala: Comedy Stop Copenhagen 2022

The Comedy Store Gala: Comedy Stop Copenhagen 2022

tor 01 sep. 2022
København V

Bremen Teater | København V

20.30

Døre: 19.30

Den verdensberømte comedy club, The Comedy Store, præsenterer åbningsgallaen til Comedy Stop Copenhagen 2022.

Den verdensberømte comedy club The Comedy Store, der startede i London og lancerede sit koncept i Danmark i 2021, kan med glæde annoncere samarbejdet med Comedy Stop Copenhagen. The Comedy Store vil stå for åbningsgallaen til dette års festival, hvor man vil kunne opleve en række stærke internationale comedy-talenter til samme show.

Med sine næsten 40 års erfaring i branchen som et af de vigtigste brands indenfor stand-up comedy, er The Comedy Store blevet kendt for at være grobund for nye talenter og er stadig stedet hvor man kan opleve morgendagens stjerner. Anerkendte navne som Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert og Sarah Millican har alle været forbi The Comedy Store.

Line-up til åbningsgallaen vil blive annonceret snart.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 185,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Nu sker det endelig! Comedy Stop Copenhagen løber af stablen 1-3 september 2022 i Bremen Teater, DR Koncerthuset og Aveny-T.

Comedy Stop Copenhagen er en ny comedy festival, hvor publikum får en unik mulighed for at opleve engelsksproget stand-up af allerbedste kvalitet på dansk grund. En række af de mest lovende internationale stand-up-navne kommer til København, og de forskelligartede komikere kommer til at brillere på scenerne hen over tre dage. Festivalen vil præsentere enkeltstående solo shows spredt ud over København i henholdsvis Bremen Teater, DR Koncerthuset, Koncertsalen og Aveny-T.  Billetter til hvert show sælges separat, og dermed har publikum mulighed for selv at lægge den perfekte rute i løbet af de tre dage