Gå til Bersærk

Bersærk: '10 år med Bersærk'

Bersærk: '10 år med Bersærk'

ons 28 dec. 2022
København S

20.00

Døre: 19.00

Bersærk fejrer 10-års jubilæum!


Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Live Nation presale: torsdag 17. marts kl. 10.00 (23 timer)
Det officielle billetsalg starter fredag 18. marts kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk
Tilmeld dig FB eventet HER

Bersærk har været et tiltrængt band i det danske rockland, hvor de med inspirationer fra den tunge 70'er rock, og over til nordisk folke- og stammemusik, har skabt en helt ny og unik lyd.  De var det første band inden for genren, der for alvor brugte det danske sprog på en seriøs måde i deres tekster.

Det har været 10 begivenhedsrige og travle år. Udover triumfer på livescenen, hvor Bersærk gang på gang er blevet udnævnt til et af Danmarks bedste livebands, har de sidste 10 år budt på en EP, et dobbelt livealbum, samt tre fuldlængde albums.

Bersærk har eksisteret i 10 år, og det skal fejres med manér. De optrådte for første gang live i december 2012, i et forsamlingshus i Aarhus C. Her 10 år efter har de valgt, at rammerne skal passe perfekt til både lejligheden og musikken.                                                                                                                                                 
Den 28. december 2022 vil DR Koncerthusets, Koncertsal lægge rammer til, at Bersærk kan give deres publikum, en unik musikalsk oplevelse der er skabt specielt til lejligheden. Publikum inviteres til en rejse gennem Bersærks musikalske univers, samt til fremførelse af helt nye numre.  

Med Lars Evers, ophavsmand, guitarist og manden bag både tekst og musik, Casper Roland Popp som den insisterende stemme i front, Simon Gleerup Meiner på trommer og Jens Moss Thorsen på bas og som medkomponist og producer, er de musikalsk stærkere end nogensinde. Koncerten er en perfekt fejring af 10 fantastiske år.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 280,00 kr.

Artister ved dette event