Gå til Aminé

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

Aminé

Aminé

lør 01 okt. 2022
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

En af de mest forfriskende rappere fra USA, Aminé, kommer til Store VEGA.

Billetpriser: 245 kr. + gebyr
Billetsalget starter 26. november kl. 9.00 via vega.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk.

I en alder af bare 21 år eksploderede Aminé ind på scenen i 2016 med udgivelsen af den 5x platin-certificerede single ’Caroline’, men den Portland-fødte rapper er nået langt siden den tidlige succes. Dette er understreget af en række anmelderroste udgivelser og mere end 2 milliarder samlede streams på Spotify.

Debutalbummet ’Good For You’ fik stor anmelderros af anerkendte medier som The New York Times, XXL og Complex da det udkom i 2017. Efterfølgeren ’ONEPOINTFIVE’ (2018) med bl.a. bangeren ’REEL IT IN’ blev endnu en succes. Aminé fortsatte sejrsstimen på Limbo (2020) som gik direkte ind i top 10 på Billboard hip-hop chart og scorede 5/6 stjerner i en anmeldelse af GAFFA. Senest har han været aktuel med udgivelsen ’TWOPOINTFIVE’, som er endnu et opløftende og opfindsomt projekt fra den nyskabende rapper.

Med nogle eksplosive optrædener på Coachella og Lollapalooza, samt et udsolgt DR Koncerthuset, Studie 2 sidst han besøgte DK, har Aminé bevist at han er et af de stærkeste livenavne der er kommet ud af USA i nyere tid. Med en forfriskende visuel identitet og et kreativt output som få kan matche, er det et af de mest interessante talenter fra den amerikanske vestkyst som man kan opleve når Aminé kommer til Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    Fra 280,00 kr.

Artister ved dette event