Gå til Swallow the Sun

Swallow the Sun & Draconian

Swallow the Sun & Draconian

tir 04 apr. 2023
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

19.30

Døre: 19.00

OBS: Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere ny dato for koncerten med Swallow the Sun i Pumpehuset. Koncerten vil blive afholdt tirsdag d. 4. april 2023 og vi kan glæde annoncere at Draconian også er med som co-headliner.  
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato.  
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle oprindelige billetkøbere med mere information. 

 

Det finske extreme metal band Swallow the Sun kommer til Pumpehuset sammen med Draconian.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk

Swallow the Sun er et finsk extreme metal band der har en sound der kombinerer klassisk funeral doom med elementer af melodisk death og gothic metal, tilsat skandinaviske folk-melodier og en smuk, men mørk, atmosfære. Som man kunne høre på deres debutalbum fra 2003, ’The Morning Never Came’, balancerer deres lyd mellem pasager af krystalliske klaver-interludes, dundrende guitar og bas riffs, stamme-agtige trommer, flydende keyboard-sektioner og frontmanden Mikko Kotamäkis overnaturlige vokal. Denne signaturlyd er blevet finpudset og forbedret henover mere end 20 år i studiet og hundredevis af koncerter rundt i verden.

Bandet startede i 2000 og de centrale bandmedlemmer Mikko Kotamäki (vokal), Juha Raivio (guitar) og Matti Honkonen (bas) har været med gennem alle årene. Med syv studiealbummer i bagagen er de et rutineret band, der har været igennem nogle hårde oplevelser, hvilket afspejles i musikken. Deres seneste album ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ fra 2019 blev skrevet og produceret i kølvandet på Aleah Stanbridge, Juha Raivios partners, død til kræften. Stanbridge var også en hyppig samarbejdspartner på Swallow the Suns sange gennem årene. Alle sange på ‘When a Shadow Is Forced into the Light’ er skrevet af Raivio og beskriver hans følelsesmæssige tilstand efter hendes død for at bevise "love is always stronger than death."

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.