Gå til Pallbearer

Pallbearer & Elder

Pallbearer & Elder

tir 18 okt. 2022
Århus C

Voxhall | Århus C

19.00

Døre: 18.30

Til oktober 2022 kan du opleve en heavy metal doubleheader i topklassen når Pallbearer & Elder kommer til Voxhall 18. oktober med Irist som support.

Pallbearer er et amerikansk doom metal band fra Arkansas. Bandet der startede i 2008 har udgivet fire albummer hvor det seneste ’Forgotten Days’ viser kvartetens evne til at lave nogle af de tungeste grooves og stærkeste hooks der nogensinde er kommet ud af sydstaten. Pallbearer omfavner deres rødder igen, med en doomindsprøjtning i deres metallske lyd der både er smitsom og sender lytteren til en anden planet. Det er et album der har alt det en Pallbearer-fan ville ønske.

Elder der blevet formeret i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. Bandet har genopfundet sig selv og deres lyd i løbet af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden.

Med som support er Irist der har bandmedlemmer fra forskellige sydamerikanske lande og er kendt for deres forbløffende evne til at skrive massive sange, der både er ørehængende og mægtige. Selvom der er spor af deres sydamerikanske kulturarv drysset ud over musikken, og at inspirationen fra deres helte Sepultura ikke er til at komme udenom, så er bandet inspireret af alle dele af heavy-skalaen.


Billetpriser: 195 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 10. september kl. 10.00 via livenation.dk.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 205,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event