Videoer

    Mere information

    Website   Facebook   Instagram   Twitter

    Læs Spins interview med Jaden HER

    Jxdn, med det borgerlige navn Jaden Hossler, er født i Dallas af to præsteforældre, og kæmpede gennem sin skoletid med at finde sit ståsted. Det fandt han i musikken, hvor han har etableret sig som en gen-z-ambassadør for en generation af fans, der er for unge til at have oplevet poppunkens eksplosion i 2000'erne.
     
    Det hele tog sin start, da han sneg sig afsted hjemmefra og overværede sit første arenashow med Juice WRLD. Derefter kastede han sig direkte ud i en musikalsk karriere, og udsendte sin independent debutsingle ’Comatose,’ Der fik over 80 millioner streams på tværs af platforme, og gik ind på over 38 globale virale charts. Da Blink-182 trommeslager, Travis Barkers, hørte om det, signede han jxdn på stedet til sit DTA Records label, hvor jxdn udgav sit debutalbum ’Tell Me About Tomorrow’ i 2021.
     
    Han har siden nået guldstatus, talt over en milliard streams, samarbejdet med ikoner, udsolgt headliner-turnéer og høstet bred anerkendelse. Han har også lidt tab, kæmpet med sin mentale sundhed, stået over for afhængighed, og både med- og modgangen har bragt ham tættere på, hvem han egentlig er, og bevæbnet med en visdom og en bevidst vision for fremtiden. Nu genintroducerer jxdn sig selv med sit nye album ’When The Music Stops.’ Det forventes at udkomme 28. juni på DTA Records/Warner Music.

    Flere Live Nation nyheder