Gå til Soon

Soon

Soon

lør 15 jan. 2022
København V

Lille VEGA | København V

21.00

Døre: 20.00

OBS : Aflyst
Koncerten med Soon d. 15. Januar 2022 bliver aflyst.
Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.

 

Bag Soon står August og Andreas. Med følelserne uden på tøjet, skriver og producerer Soon sange, i en organisk sammensmeltning af rødglødende R’n’B og intim singer/songwriter. Drømmene vokser hver dag i takt med musikken, og Soon har et internationalt gennembrud i kiggerten. Lock-down månederne er blevet brugt på at skrive ny musik. Ved siden af skabelses-processen af deres kommende debutalbum, har Soon udviklet sangskrivnings-talentet ved at skrive med artister som Jada, Goss og Phlake.


Soon udsolgte begge deres headline-koncerter i Pumpehuset i maj 2021 og som navnet antyder, er de et band der snart vil indfinde sig på din playliste og i dit hjerte.

Soon har senest udgivet singlen “Soda”, som er i rotation på både P3 og The Voice, en legesyg, skæv og funky kærlighedsang. Over en lydside, der lige så godt kunne være indspillet af en flok 6. klasses elever i en garage, bliver der sunget om sommer-forelskelsens brusende boble. Lyt med HER

Herudover har Soon kickstartet et helt nyt live-session projekt, hvor de løbende vil udgive intime udspil fra deres kommende debutalbum; første udspil, ’Not A Love Song’ handler om at benægte og underdrive sine følelser i et naivt forsøg at holde hovedet højt efter et brud. 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS - aflyst - billetter refunderes hvor de er købt
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event