Gå til L'Impératrice

L'Impératrice

L'Impératrice

man 15 nov. 2021
København V

Lille Vega | København V

20.00

Døre: 19.00

VEGA præsenterer og Live Nation

 
Franske disco-vibes sætter ild i fødderne
Den 15. november inviterer L'Impératrice dig med på en nostalgisk rejse tilbage til halvfjerdserne til en mytisk klub kun oplyst af discokugler og glitter.  


Det franske pop- og disco band L'Impératrice blev dannet i Paris tilbage i 2012. Sekstetten har lige siden kickstartet fortryllende dansefester med deres ørefængende, fransksprogede hits.
Keyboardspilleren Charles de Boisseguin dannede bandet, da han savnede de mere organiske, disco-funderede lyde og grooves, i en tid hvor den parisiske musikscene blev domineret af elektroniske kunstnere.
 
Trommeslageren Tom Daveau og bassisten David Gaugué er hjørnestenene i det insisterende og fremdrevne groove. To keyboardspilere og en guitarist slutter sig til dem og tilføjer fortryllende melodier spillet på vintageudstyr.  
L'Impératrice udgav tidligere i år den charmerende single ”FOU”. Singlen er blevet indspillet i samarbejde med produceren Renaud Letang (Feist, Franz Ferdinand, Charlotte Gainsbourg).  
 
L'Impératrice fik deres store gennembrud med deres tredje ep, Odysssée, fra 2015, hvor den eminente jazzsangerinde, Flore Benguigui var blevet en del af gruppen. Herefter turnerede de intensivt i tre år, hvor de bl.a. spillede shows i Indien og USA.   

Disco og funk vender tilbage til storhedstiden, når L'Impératrice skruer helt op for festlighederne i Lille VEGA den 15. november.
 

Fakta om koncerten    
L'Impératrice (FR)   
Mandag den 15. november, 2021 kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V     
Billetpris 225 kr. + gebyr    
Billetsalget starter i dag via vega.dk, Live Nation og Ticketmaster  

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event