Gå til Annika Aakjær

OBS: Koncerten 30/11/21 er udskudt til 10/6/22

Annika Aakjær: Det Meste Tour

Annika Aakjær: Det Meste Tour

fre 10 jun. 2022
Frederiksberg

Scandic Falkoner | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

Annika Aakjær flytter den planlagte ”Det Meste Tour” grundet sygdom.
Annika Aakjær er ramt af forhøjet blodtryk, hvilket giver massiv hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette har stået på i noget tid, formentlig som følge af stress. Konsekvensen er desværre at Annika er sygemeldt, hvilket betyder at hun ikke kan gennemføre efterårets planlagte turne.

Heldigvis er alle arrangører meget forstående, og har fundet en nye datoer i forsommeren 2022. Arrangørerne, bandet og Annika håber alle der har købt billet har tålmodighed til at vente lidt endnu, og holde fast i billetten. Men den kan naturligvis refunderes ved at henvende sig til billetudbyderen.   
Annika selv udtaler: ”I to-tre år har jeg tonset afsted og prøvet at følge med. Har haft mange gode oplevelser og tilbud på arbejde jeg har været glad for at takke ja til. Men har faktisk været rigtig god til at sige nej til rigtig meget også. Derfor føles det også ekstra smerteligt alligevel at være endt i denne her situation. Det er hårdt ikke at kunne klare at gøre det jeg allerhelst vil - men lige nu er jeg nød til at fokusere på at få det bedre. Jeg håber på alles forståelse og så vil jeg glæde mig til at se jer alle sammen i forsommeren 22’”

Annika Aakjær
Det Meste Tour 2022


Billetpris: 350 kr. + gebyr


Annika tager sit band med til deres hidtil største indendørskoncert på det legendariske spillested på Frederiksberg: Falkoner Salen.

Følg Annika Aakjær her:
Facebook
InstagramBilletter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 395,00 kr.

Artister ved dette event