Gå til Gregory Porter

OBS: Koncerten med Gregory Porter 23.05.21 i Musikken Hus, Aalborg flyttes 21.05.22

Gregory Porter

Gregory Porter

lør 21 maj 2022
Aalborg

Musikkens Hus | Aalborg

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Gregory Porter søndag d. 23. maj 2021 i Musikken Hus flyttes til lørdag d. 21. maj 2022.


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og flyttes er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Gregory Porter lørdag d. 21. maj 2022 i Musikkens Hus.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    515,00 kr. - 565,00

Artister ved dette event

Event information

Én af vor tids største stemmer, den dobbelt-GRAMMY-vindende og syngende sensation Gregory Porter kommer til Danmark. Oplev ham i Musikkens Hus i Aalborg.

Han er en af verdens mest succesfulde, mandlige jazzvokalister. Han har samarbejdet med Stevie Wonder, Disclosure, DJ Claptone, Sam Smith, Jeff Goldblum og mange flere. Vi er stolte over at kunne præsentere publikum for en international stjerne i den moderne jazzliga, Gregory Porter.

To gange har han vundet GRAMMY-prisen for bedste jazzvokal album. Nu er hans sjette studioalbum, ’All Rise’ på gaden – og det er længeventet.

Jamie Cullum er én af producerne bag Gregory Porters album – og dét kan publikum i dén grad glæde sig over. Porter kommer med albummet tilbage til sit rette element som sangskriver, hvor de helt originale, hverdagsfilosofier og -banaliteter forløses i et musikalsk mesterværk og mix af jazz, soul, blues, gospel og pop.

Mens det er de små emner, vi alle kan relatere til, der pryder tekstuniverset, er musikken så stor, som den kan blive. Porter selv siger:

“Yes, you could say that I went big.”

‘All Rise’ består af hans loyale bandmedlemmer gennem mange år, et håndplukket horn-ensemble, et kor bestående af 10 mand og strygere fra London Symphony Orchestra.

“But, quite frankly, the way I write in my head, it all happens with just voice and piano first, and it's built up from there.”

Opvæksten og inspirationskilderne
Porter voksede op i den fattige del af Bakersfield i et hjem sammen med syv søskende og sin mor, der var minister. Hun havde stor indflydelse på Portes sang. Faren derimod, var måske nok den musikalske årsag til Porters medfødte sangtalent, men han var stort set fraværende hele Porters liv, og først til farens begravelse, opdagede Porter, at han var veteran. Han opdagede sin stemme, da moren fra en tidlig alder, opfordrede ham til at synge i kirke. I hjemmet studerede han sin mors Nat King Cole plader. Denne skulle vise sig at blive hans store idol og senere lægge navn til hyldestalbummet ’Nat King Cole & Me’, forløberen til hans nyeste album.