Gå til Katherine Ryan

Katherine Ryan: Comedy Stop Copenhagen 2022

Katherine Ryan: Comedy Stop Copenhagen 2022

lør 03 sep. 2022
Copenhagen

21.00

Døre: 20.00

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

NY DATO - Showet med Katherine Ryan udskydes fra 4. september 2021 til 3. september 2022.

Billetpriser: PL1 350,- / PL2 300 kr. + gebyr
Billetsalget er i gang via drkoncerthuset.dk og livenation.dk

Canadiske Katherine Ryan er én af sin generations mest skarpe og fremtrædende komikere, og hun kan opleves live i DR Koncerthuset. Du kan godt allerede nu glæde dig til en vanvittig morsom aften med kompromisløs stand-up, fejlfrit leveret og som efterlader dig med mavekramper (på den gode måde).

Hun er stjernen i Netflix-hitserien The Duchess (samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”), og nu vender komiker og tv-personlighed Katherine Ryan tilbage til scenen med sit helt nye liveshow Missus. Showet kommer bl.a. omkring hvordan hun genopdagede kærligheden med sin barndomskæreste - altså efter tidligere at have at have droppet forholdet har Katherine efterfølgende giftet sig med sin første kærlighed ... ved et uheld.

Meget har ændret sig for os alle, og vi kan se frem til at høre Katherine Ryans altid sjove nye perspektiver på livet, kærligheden og hvad det betyder at være Missus (kone).

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    330,00 kr. - 380,00

Artister ved dette event

Event information

37-årige Katherine Ryan der er bosat i Storbritanien dominerer i øjeblikket tv- og live-comedy scenerne rundt om i verden. Hendes debut 6 x 30 'Netflix-sitcom ”The Duchess” blev udgivet i september 2020 og røg til tops på den britiske Netflix-liste, og tilbragte over en uge på førstepladsen. Katherine spiller ikke alene hovedrollen (som den moderigtige, forstyrrede og generelt dårlige person, hvis forløsende kvalitet er, at hun ofrer alt for at blive en god mor), men skrev og var også executive producer på alle episoder. Serien har samlet en hær af fans og nogle fantastiske anmeldelser med på vejen.

”The Duchess” følger op på to kritikerroste Netflix stand-up-specials - hvoraf den anden, ”Glitter Room”, blev udgivet verden over den 1. juli 2019 efter ”In Trouble” fra 2017. Katherine var blot den anden UK-baserede komiker, der fik en Netflix Global 60’ special udgivet på alle territorier efter Jimmy Carr - og er stadig den eneste kvinde.

Katherine kan i UK snart ses som vært for primetime BBC Two-talentkonkurrence-serien ”All That Glitters”, ligesom hun også snart vil pryde skærmene som Joan Rivers i ”When Joan Kissed Barbra” på Now TV/Sky Arts. Ryan står også bag den populære podcast ”Telling Everybody Everything”, som fik liv under lockdown. Den har endnu ikke været ude af UKs Comedy Podcast top ti. Derudover har hun co-hosted seks serier af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire serier af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”, og vi kunne blive ved…

Se traileren til ”The Duchess” HER: https://www.youtube.com/watch?v=UVGxDAGFCNE&t=4s
Katherine Ryan – Don’t Bother With a Revenge Body: https://www.youtube.com/watch?v=_PKV3KFom_k
Katherine Ryan – Beyoncés Hips: https://www.youtube.com/watch?v=r2RTqENrYho
www.katherineryan.co.uk