Videoer

    Mere information

    For ti år siden bragede The Dead Daisies ind på musikscenen!


    Deres mission er at skabe noget god gammeldags rock i 70’er stil, samle nogle af de fineste musikere i verden og have det sjovt med at holde rockmusikken i live. The Dead Daisies er gået fra stor til større siden udgivelsen af deres selvbetitlede album i 2013. De har udgivet seks studie-, et live- og et coveralbum til en voksende hær af fans verden over, og de bliver rost af de globale medier i en æra, hvor rock er blevet erklæret død gang på gang.


    De har haft nogle utrolige enkeltstående begivenheder og særlige højdepunkter i løbet af det sidste årti, herunder har de delt scener med nogle af verdens største rockbands som for eksempel Kiss, Guns N’ Roses, Scorpions, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top, Foreigner, Judas Priest og Hollywood Vampires.


    For at fejre et årti med rock, udgiver The Dead Daisies et ‘Best Of’-album, der viser nogle af bandets yndlingsnumre fra de sidste ti år. John Corabi (Motley Crue/The Scream) vender tilbage til folden til 2023 Tour med bassist Michael Devin (Whitesnake) sammen med David Lowy (Mink/Red Phoenix), Doug Aldrich (Whitesnake/Dio) og Brian Tichy (Foreigner/Ozzy Osbourne).


    The Dead Daisies planlægger at turnere Canada, USA, Japan og Europa fra slutningen af august. Så skru op, nyd turen & ROCK med os!

    Flere Live Nation nyheder