Gå til Troy Hawke

OBS: Showet er udskudt. Ny dato følger asap.

Troy Hawke

lør 05 sep 2020
Copenhagen

Troy Hawke

Hotel Cecil, Copenhagen

19.30

Døre: 18.30

Showet med Troy Hawke 5.9.20 på Hotel Cecil udskydes.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.


Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

 

Billetpriser: 135 kr. + gebyr
Billetsalget til Troy Hawke i Hotel Cecil er startet via comedystopcopenhagen.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Som en del af Comedy Stop Copenhagen kommer Troy Hawke til Hotel Cecil.

Med nomineringer til Best Comedy Show ved FRINGE WORLD 2019 og en Weekly Comedy Award sejr i 2019 kan Troy Hawke anno 2020 betragtes som et globalt navn, der har spredt sig til hjem over hele verden. Sandsynligvis også dit. Med fuldt udsolgte turnéer og enorm ros fra anmelderne, bringer han det perfekte show til Danmark, for enhver der nogensinde har rynket på næsen over at være fanget i en IKEA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udskudt

Artister ved dette event

Event information

OBS: UDSKUDT

Comedy Stop Copenhagen er en comedy festival, hvor man kan opleve nogle af verdens største comedy-talenter. Oplev nogle af comedy-verdenens mest lovende og etablerede navne når de bringer deres shows til København. Comedy Stop Copenhagen finder sted fra 3.-5. september 2020.