Gå til Mads & Monopolet

En aften med Mads & Monopolet

lør 03 okt. 2020
Copenhagen

Døre: 19.30

DER FÅ BILLETTER TILBAGE TIL ARRANGEMENTET

EN AFTEN MED MADS OG MONOPOLET
KONSERVATORIETS KONCERTSAL, KBH.
(DET GAMLE RADIOHUS)
RADIOHUSET, KØBENHAVN
LØRDAG 3. OKTOBER


Billetpriser: 470,- / 370,- / 330 kr. + gebyr.
Det officielle billetsalg starter fredag 28. februar kl. 10.00


En aften med Mads & Monopolet – tilbage hvor det hele startede.

Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet det mest populære radioprogram i Danmark. Mads Steffensen har sammen med Monopolet i snart 17 år diskuteret lytternes dilemmaer. Lørdag den 3. oktober 2020, knapt et år efter deres udsolgte aften i Royal Arena, forlader de igen radiostudiet og rykker ind hvor det hele startede. I Koncertsalen i det gamle Radiohus på Rosenørns Allé i København, i det der nu hedder Konservatoriets Koncertsal.           


Showet handler om os allesammen og de dilemmaer, vi kan havne i. Og dem har vi - heldigvis - masser af. Mads & Monopolet tager denne aften dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.
 
Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet knuser publikums dilemmaer på scenen i det gamle radiohus. Radiohuset har en helt særlig plads hos Mads Steffensen, det var nemlig der det hele startede. Mads Steffensen udtaler:

”Min radiokarriere begyndte for mange år siden i Radiohuset, hvor jeg sendte i timevis fra det legendariske studie 44 på fjerde sal. Vi har gennem årene også lavet flere Monopolet-programmer derfra. Nu får jeg mulighed for at vende tilbage til Radiohuset, og det er en drøm, der går i opfyldelse. I mine øjne er Radiohusets koncertsal en af landets smukkeste scener. Jeg lover, at det bliver en aldeles fremragende aften med Mads & Monopolet, og jeg tager selvfølgelig A-holdet med.”

Hvis du sidder i salen og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk.
Bemærk – ingen radiosending/podcast fra showet.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event