Gå til Chris Turner

Chris Turner

Chris Turner

Dato: TBC  
København V

Bremen Teater | København V

20.45

Døre: 19.45

Showet med Chris Turner 5.9.20 på Bremen Teater udskydes.


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

******************************************

Som en del af Comedy Stop Copenhagen kommer britiske Chris Turner til Bremen Teater.

Den award-vindende performer og virale YouTube-sensation Chris Turner er klar til en aften med episk freestyle rap, hylende morsom stand-up og en god dosis trykluftshorn. Improv megastjernen, der er født i UK men bor i USA, har brugt det sidste år på at optræde for udsolgte shows i Los Angeles, skrive tekster til YouTube-fænomenet Epic Rap Battles of History, samt været headliner på New Yorks anerkendte Comedy Cellar. Han er dobbelt vinder af Best Comedy ved Perth FRINGEWORLD Weekly Awards og har over 20 millioner views på sine YouTube og Facebook sider.

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Artister ved dette event

Event information

OBS: Udskudt!!

Comedy Stop Copenhagen er en comedy festival, hvor man kan opleve nogle af verdens største comedy-talenter. Oplev nogle af comedy-verdenens mest lovende og etablerede navne når de bringer deres shows til København. Comedy Stop Copenhagen finder sted fra 3.-5. september 2020.