Gå til Apocalyptica & Epica

Apocalyptica + Epica: The Epic Apocalypse tour

Apocalyptica + Epica: The Epic Apocalypse tour

ons 02 mar. 2022
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Apocalyptica + Epica den 18. marts 2021 i Amager Bio udskydes til den 2. marts 2022.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 2. marts 2022.


Billetsalget starter fredag 29. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
SUPPORT: Low Live

Billetpriser: 400 kr. + gebyr

SUPPORT: Wheel

Apocalyptica og Epica har slået de symfoniske metal-pjalter sammen og tager på en fælles turné med det rammende navn Epic Apocalypse Tour

Apocalyptica blev dannet i halvfemserne som en hyldest til Metallica. Hvad der gør dem særlige er, at de bruger celloer i stedet for guitarer, men det har ikke mindsket deres popularitet i metalmiljøet - snarere tværtimod.

De blev dannet af en gruppe cellist-studerende på det finske Sibelius Akademi, som ud over den klassiske musik også elskede Metallica, og Eicca Toppinen og Paavo Lötjönen har været med lige siden. et årti senere tilføjedes trommer og bandet har udviklet sig til også at lave originalmateriale, foruden covermusik af andre af de store metalklassikere. Apocalyptica har udgivet 9 albummer, hvor det seneste, 'Cell-O' udkom i januar 2020.

Epica brug af kontrasten mellem en klassisk kvindevokal, udført af Simone Simons, og growls fra Mark Jansen. Det klassiske lydbillede er særligt fremtrædende i musikken, sammenlignet med deres genrefæller, og gør både brug af klassisk kor og instrumentering.

De  blev dannet i 2002 af vokalisten Mark Jansen, efter han forlod After Forever, og bandet har haft en støt stigende popularitetskurve, siden det første album udkom i 2003. I begyndelsen var triumferne mest hollandske, men fra 3. album fra 2009, ’Design Your Universe’ på Nuclear Blast, tog succesen fart i resten af Europa også. Med de efterfølgende album fik de for alvor prikket hul på de amerikanske og japanske markeder, og Epica nåede eksempelvis en 104. plads på Billboard 200-listen med udgivelsen ’Requiem for the Indifferent’ fra 2012.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 425,00 kr.

Artister ved dette event