Gå til Purity Ring

OBS: Koncerten er udskudt - Afventer ny dato

Purity Ring

man 07 sep 2020
København k

Purity Ring

Pumpehuset - Stor sal, København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med/Showet Purity Ring i Pumpehuset 7.september 2020 bliver udskudt.  
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato men vi arbejder på at bekræfte en ny dato hurtigst muligt. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

 

 

Future pop i Pumpehuset

Billetpriser: 175 kr. + gebyr

WOMB er titlen på det kommende album fra canadiske Purity Ring, og deres tredje album i rækken på det britiske indie-pladeselskab 4AD (Sohn, The National, Bon Iver med flere).

Endnu engang har sangerinden Megan James og synthesizer/beatmager Corin Roddick selv skrevet, indspillet, produceret og mixet albummet.

Med udgivelsen af debutalbummet "Shrines" fra 2012, fik duoen hurtigt et følge af loyale fans, og den fanbase voksede sig større og større med deres travle tourplan. De fik dengang også æren af mærkatet "Best New Music" fra Pitchfork og rosende omtale fra The New York Times, Rolling Stone, og NPR, blandt andre.

Purity Ring har tidligere spillet i Lille VEGA og Amager Bio, og denne gang træder de op i Pumpehusets store sal.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Udskudt - afventer ny dato
    Udskudt

Artister ved dette event