Gå til Fries Before Guys

OBS: Denne koncert er flyttet til den 27.08.20 fra den oprindelige dato den 04.04.20 og vil finde sted i Hotel Cecil.

Fries Before Guys: Det Bliver Mellem Os (Ekstra Show)

tor 27 aug 2020
Copenhagen

Døre: 19.00

OBS: Flyttet til ny dato og venue.

Showet med Fries Before Guys den 4. April 2020 på Bremen Teater flyttes til Hotel Cecil den 27. August 2020. 

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til showet den 27. August 2020.

Showet er rykket til Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K.
Showet på Hotel Cecil vil være med unnummererede siddepladser, dørene åbnes kl.19.00

 

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetter er i salg via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Efter deres første show i Bremen Teater er gået bragende udsolgt, annoncerer Fries Before Guys et ekstra show lørdag 4. april.

Med stribevis af udsolgte live-optrædender bag sig kommer Fries Before Guys i marts og april 2020 forbi 14 danske byer med deres nye live-show “Det bliver mellem os”. Showet er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund mere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.

I maj 2019 udgav de bogen “EN SOM OS” på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarks-turné med fyldte sale og udsolgte shows.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event