Gå til Fries Before Guys

OBS: Arrangementet er udskudt fra 27.8.20 - Afventer ny dato

Fries Before Guys: Det Bliver Mellem Os (Ekstra Show)

Fries Before Guys: Det Bliver Mellem Os (Ekstra Show)

Dato: TBC  
Copenhagen

Hotel Cecil | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Showet med Fries Before Guys d. 27. August 2020 på Hotel Cecil bliver udskudt.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
 
Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.


Statement fra artisten:
"Det er med den allerstørste beklagelse, at vi må meddele, at det desværre ikke er muligt for os at gennemføre vores fire udsolgte aftener på Hotel Cecil 24. - 27. august pga. Covid-19 situationen lige nu og de restriktioner vi er underlagt. Men da vi arbejder på nye datoer for vores aftener sammen, beder vi jer have tålmodighed.


Vi har fundet en løsning inden længe og vender tilbage til jer.
De købte billetter vil naturligvis gælde til de nye datoer så i skal slet ikke gøre noget eller tage stilling før i hører fra os igen, snarest."

Efter deres første show er gået bragende udsolgt, annoncerer Fries Before Guys et ekstra show.

Med stribevis af udsolgte live-optrædender bag sig kommer Fries Before Guys i marts og april 2020 forbi 14 danske byer med deres nye live-show “Det bliver mellem os”. Showet er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund mere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.

I maj 2019 udgav de bogen “EN SOM OS” på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarks-turné med fyldte sale og udsolgte shows.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* Udskudt - afventer ny dato
    Udskudt

Artister ved dette event