Gå til Sparks

OBS: Koncerten med Sparks den 14.10.20 i DR Koncertsalen er udskudt til  09.06.21. 

Sparks

Sparks

ons 09 jun. 2021
København S

21.00

Døre: 20.00

Koncerten med Sparks den 14. oktober 2020 i DR Koncertsalen udskydes til den 9. juni 2021.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 9. juni 2021.

Billetpris: 300 kr. + gebyr


Fuldkommen forrykte og fortryllende Sparks leverede i 2018 en musikoplevelse ud over det sædvanlige i Koncertsalen. Nu vender de internationalt anerkendte pop-pionerer tilbage og tager publikum med på deres unikke rundrejse i årtiers indiepop fra 70’erne og frem til nu.

Selvom brødrene Ron og Mussell Mael i Sparks har rundet de 70 år, så besidder de kække ikoner fra Los Angeles stadigvæk en nærmest naturstridig livsenergi, som publikum uden tvivl får at mærke, når legenderne gæster Koncertsalen til oktober.  
Siden seneste besøg fra Sparks har brødreparret udgivet singlen ”Please Don’t Fuck Up My World” som en tilføjelse til deres imponerende diskografi med imponerende 22 albums, hvor ‘Kimono My House’ og Propaganda fra samme år 1974 har international kultstatus.  

Selvom Sparks er en duo er de i livesammenhæng bakket op af et stort band, som skal understøtte og akkompagnere brødrenes flamboyante og bombastiske popkunst, der i sammenspil med Koncertsalens unikke akustisk, utvivlsomt vil sikre at publikum har en stor oplevelse i vente!
Sparks blev dannet i 1971 og har med deres excentriske udtryk favnet alt lige fra glam, artrock til synthpop. Alt sammen gennemsyret af Ron Maels sofistikerede keyboard og Russel Maels falsetbårne stemme.

Sparks har tjent som inspiration for kunstnere som: Queen, Depeche Mode og Pet Shop Boys og den erklærede fanskare tæller ikoner som: Abba, Björk, Kurt Cobain, Barbara Streisand, Morrissey, Ramones og Paul McCartney. Sparks har tidligere samarbejdet med artister som Giorgio Moroder, Faith No More og Erasure.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 330,00 kr.

Artister ved dette event