Videoer

    Mere information

    DEEP PURPLE, der i dag består af Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey vender tilbage til Danmark.
    Bandet, der debuterede for mere end 50 år siden var tidlige pionerer ud i den hårde rock og har været med til at skabe og udvikle rock og metal op til i dag. Faktisk spillede Deep Purple deres første koncert nogensinde i Danmark, den 20. april 1968 på Parkskolen i Taastrup.

    Bandet er kendt for at være et af genrens hårdest arbejdende. De har spillet verden over, siden 1968 og kun med få pauser. Bandet har udgivet seks albums siden 1996 og spillet 40 koncerter i Frankrig alene i året 2007. Derfor fortsætter fanbasen med at vokse og bandet opsøger stadig nye lande og markeder hvor de aldrig har spillet før. Deep Purple har holdt fast i de musikalske rødder med deres eklektiske blanding af genrer, og det har skabt den lyd, der definerer bandet i dag - noget kun få bands har haft succes med. Gruppen har skrevet ufattelig mange hits, der er udødelige klassikere og det har også resulteret i et pladesalg på over 100.000.000 solgte albums gennem deres imponerende karriere. Det massive katalog afspejles også i bandets setliste den dag i dag.

    Den 12. juni udsender Deep Purple deres nye album Whoosh!. Bandet tilbragte foråret 2019 i Nashville, TN sammen med producer Bob Ezrin og til sommer lander altså det nye album.

    Flere Live Nation nyheder