Gå til Hugorm

OBS: Udskudt - afventer ny dato.

Hugorm

Dato: TBC  
Copenhagen

Hugorm

KPH Volume, Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

OBS: Udskudt - afventer ny dato.

Den kommende koncert med HUGORM i KPH Volume bliver udskudt. Vi melder snarest muligt ud angående ny dato så hold fast i din billet så længe. Mere info følger.
 
Billetkøbere får direkte besked via. mail fra Ticketmaster.

Fra HUGORM:
 
Kære alle! Det kommer nok ikke bag på mange at vi ikke har mulighed for at gennemføre næste uges to HUGORM koncerter i henholdsvis København og Hanstholm. Vi har valgt at udskyde dem til senere i 2020 og vender hurtigst muligt tilbage med nye datoer. Ingen er mere ærgerlige end os og disse to første rigtige koncerter har fyldt meget hos os i lang tid.
Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.
 
Alt det bedste fra HUGORM ❤️

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

HUGORM er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse. Som HUGORM selv siger om musikken: ”Massive Attack møder Malk De Koijn møder Prodigy møder Post Malone møder Love Shop møder Beastie Boys. Vi kan godt lide 90'erne samt ord, der smager af salmiak.”
Bag HUGORMs tekstunivers ligger der, hvad bandet refererer til som katarsis – en sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker og følelser. Det bevæger sig fra det rablende og sprogjonglerende til det decideret spiddende. HUGORM er den bløde mand, der bider fra sig.

Katarsis er også centralt, når det kommer til HUGORM live. ”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger. HUGORM på en scene er en helt ekstraordinær total-oplevelse, hvilket kun få heldige publikummer foreløbig har haft adgang til ved et par testshows.
I 2020 får flere dog muligheden, idet Roskilde Festival allerede i efteråret bookede bandet til sommerens festival. Og til marts spiller bandet sine to første rigtige koncerter:

20. marts 2020
KPH Volume, København

21. marts 2020
Hanstholm Hallen, Hanstholm (OBS: Anden arrangør)


Fredag den 24/1 udkommer HUGORMs første EP ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”

Følg HUGORM
Instagram
Facebook
YouTube