Videoer

    Mere information

    Bag kunstnernavnet Young M.A finder du den amerikanske rapper og entreprenør, Katorah Marrero. Forkortelsen M.A står for Me Always, og hitsinglen ”Ooouuu” cementerede hende i den grad som en, der på ingen måde ville overlade hiphopscenen til mændene.

    De sprængfarlige skudsalver kommer fra en rapper, som balancerer perfekt mellem at holde fast i hiphoppens klassiske rødder og samtidig rive dem op fra mulden og plante dem på en ny, normbrydende facon. Hun er et friskt pust og et tiltrængt los lige i kønsfordelingens hæslige ansigt.

    Men det er ikke kun kønsfordelingen i hiphopverden, hun sparker til. Young M.A har været åben omkring sin seksualitet gennem hele sin karriere og sætter en ære i at lave musik, der bringer folk tættere sammen. I september udgav hun sin længeventede debutplade Herstory in the Making.
        
    Da Young Ma spillede på Roskilde Festival i 2017, skrev Soundvenue i deres anmeldelse: ”Sætningen ”where my ladies at?” er hørt mange gange før i hiphophistorien, men den er sjælden kommet ud af munden på en lesbisk rapper” og roste hende for at være ”præcis så storskrydende og vulgær i sine tekster som sine mandlige kolleger.”

    Udgivelsen af debutsinglen ”Ooouuu” landede hende normineringer fra bl.a. MTV som Best New Artist og æren af at åbne for Beyoncé i MetLife Stadium.

    Flere Live Nation nyheder