Gå til We Are The City

We Are The City & Hope

07 mar 2020
København V

Døre: 19:00

Bliv blæst omkuld af en eksplosiv dobbelt-cocktail af pop, punk og rock

Der er lagt op til en fænomenal aften, når canadiske We Are The City og tyske HOPE spiller i Ideal Bar lørdag den 7. marts.

We Are The City
We Are The City er klar med et nyt album i starten af 2020. Det kommende, femte album i rækken, som har fået titlen RIP, er et følelsesladet prog-pop opus, der er fyldt med intime undersøgelser af dødelighed.

De tre fyre i bandet brugte to år på RIP, hvis tema var inspireret af en barndomsven, der døde, mens de arbejdede på albummet. Størstedelen af sangene er mesterligt mixed af JUNO-vinder Matty Green (The Weekend, Frank Ocean, Paul McCartney). Albummet i sin helhed fungerer som et prog-pop kontrapunkt til sidste års eksperimentelle udgivelse AT NIGHT.

Siden We Are The City blev dannet i 2008 har de brugt projektet som et afsæt for deres vildeste, kreative indfald. De har afsløret maskerede alter-egoer (2011s ep High School), lavet et album med en ledsagende norsksproget feature film (2013s Violent) og iscenesat en live stream af deres optagelsessessioner (2015s Above Club).

HOPE
Gør dig klar til at blive blæst omkuld af HOPE, der er blevet storrost af bl.a. rockbandet Algiers, og IDLES frontmanden, Joe Talbot er ligeledes erklæret fan af det fremadstormende band. Det sprudlende, emotionelle monster af et band er lige nu et de de mest lovende post-punkbands på den tyske musiksscene.

Den Berlin-baserede kvartet blev dannet i 2014 og har i front sangerinde Christine Börsch-Supan. Deres musik bevæger sig inden for post-rock, punk, noise og ambient. I 2017 udgav de deres selvbetitlede debutalbum, der er optaget i et forladt sanatorium for af indfange stemningen af selvdestruktion og kulde. Sange som “Raw”, “Cell”, og “Drop Your Knives” udstråler mere mørke og dystopisk energi end alle sæsoner af Black Mirror tilsammen.

Hvis du kan forestille dig Portishead formet i Berlin anno 2019 i kombination med en kunstinstallation lavet af tyske Joseph Beuys, har du lyden af HOPE.​

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 165,00 kr.

Artister ved dette event