Gå til Andre Rieu

Andre Rieu

Andre Rieu

fre 24 jun. 2022
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

André Rieu og hans Johann Strauss Orkester
Danmark 2022.

Koncerten i Royal Arena torsdag 27. maj 2021 flyttes til fredag 24. juni 2022.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert med André Rieu.

André Rieu udtaler: ’Kære venner i Danmark! Mit orkester og jeg havde set frem til at optræde for jer i år, men sikkerheden for jer, musikerne og mit team, som alle er en del af den store André Rieu familie, er vigtigst. Vi ser nu frem til at se jer alle i juni 2022 i Danmark – vi kan næsten ikke vente! Pas på jer selv. De kærligste hilsener fra Maastricht!’


BILLETINFORMATION

Livenation.dk, Ticketmaster.dk (Tlf: 70156565) og Andrerieu.com

Billetpriser Royal Arena, København: PL1 910,- / PL2 755,- / PL3 655,- / PL4 555 kr. + gebyr.

Verdensstjernen André Rieu er utvivlsomt en af de mest populære musikere i nyere tid. Han er kendt som ’King of Waltz’ fra Mexico til Australien, og spiller for flere end 600.000 publikummer om året. Det er flere end superstjerner som Bruno Mars, AC/DC og Rihanna. I 2021 kommer André Rieu tilbage til Danmark.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    585,00 kr. - 950,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

André Rieu’s koncerter er et festfyrværkeri af følelser. I hans flere end 90 årlige koncerter underholder han med verdensberømte, romantiske og sjælfulde melodier, såvel som utallige overraskelser, humoristiske indslag og topklasse solister. Sammen med sit 60 mand store Johann Strauss orkester, det største private orkester i verden, har den charmerende hollænder turneret verden i over 30 år! Og det er ikke sjældent, at man ser hans fans danse mellem stolerækkerne til hans koncerter.

I 2019 tog hans verdensturné ham bl.a. til Europa og Sydamerika, og den forsætter i 2020 i bl.a. USA. For at kunne holde styr på transport og logistik af den kæmpestore produktion mellem de forskellige verdensdele, så findes der faktisk 4 helt ens udgaver af både kostumer, instrumenter, scener, etc.   
 
André Rieu optræder også til hans traditionsrige udendørs koncerter i hans hjemby Maastricht i Holland. Her byder han velkommen til flere end 150.000 fans fra hele verden!

André Rieus nye CD/DVD ‘Happy Days’ kommer d. 22. november, og fejrer hans 70-års fødselsdag, som var d. 1. oktober. En romantisk og glad fejring af livet og kærligheden, med 16 dejlige numre.  

Han har solgt flere end 40 millioner CD’er og DVD’er, haft flere end 30 #1 hits og fået flere end 500 platin-albums. André Rieu er en ægte ’Maestro og the masses’, som New York Times skrev. Hans YouTube videoer har flere end 1 milliard views – indtil videre! 5 millioner fans følger ham på Facebook.

André Rieu har været gift i over 40 år med sin kone Marjorie, og bor på et romantisk slot fra 1452 i sin hjemby Maastricht i Holland. Parret har 2 sønner og 5 børnebørn.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER