Gå til Sum 41

Sum 41: Order In Decline World Tour

ma 03 feb 2020
København S

Døre: 19:00

Support: Zebrahead

 

Et af 00’ernes store pop punk bands Sum 41 kommer til Amager Bio.

Billetpriser: 300 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

For VIP-pakker, læs mere her: http://po.st/Sum41VIP

Med en kombination af arena-riffs og toilethumor ramte det canadiske rock-band Sum 41 verdens radar i 1996. Deres major label-gennembrud kom fem år senere med udgivelsen af ’All Killer No Filler’ i 2001, hvorpå MTV-hits som ’Fat Lip’ og ’In Too Deep’ var med på. Derfra blev bandets drilske pop-punk-stil gradvist mørkere, mere raffineret og fik en tungere, metalinspireret lyd.

’Does This Look Infected?’ fra 2002 havde en mere hardcore lyd sammenlignet med forgængeren, men opnåede stadig stor popularitet med singlerne ’The Hell Song’ og ’Still Waiting’. Da det tredje album ’Chuck’ landede i 2004 var Sum 41s metaltendenser i forgrunden på sange som ’We're All to Blame’ og albummet opnåede en dobbeltplatincertificering. Derfra ramte bandet en længere nedtur og var tvunget til at holde pause på grund af helbredsproblemer. Heldigvis gjorde de comeback med albummet ’13 Voices’ i 2016.

I 2019 har Sum 41 igen været aktuelle med nyt materiale og en ny tour. Deres syvende album ’Order in Decline’ udkom i sommers. Det meget politiske album holder intet tilbage og inkluderede sange som ’Out for Blood,’ ’45 (A Matter of Time),’ og ’The New Sensation’. På albummet har de ladet sig inspirere af bands som Linkin Park, Bad Religion og sågar Muse med opråb til et samfund på randen af et etisk kollaps. Til februar tager de det nye materiale med til Danmark når de indtager Amager Bio.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • VIP Tickets VIP Pakker
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event