Gå til Tusks

Tusks

18 jan 2020
København V

Tusks

Ideal Bar Vega, København V

20:00

Døre: 19:00

Fuck-it-attitude er opskriften på Tusks’ atmosfæriske indie-electronica
 
Under navnet Tusks laver Emily Underhill atmosfærisk indie-electronica. Den London-baserede musiker og producer udgav i 2017 sit anmelderroste debutalbum Dissolve. Hun er nu aktuel med opfølgeren Avalanche.
 
Avalanche udkom i juni og handler om at kende sig selv og overkomme forhindringer. På en skitur i 2018 smadrede Underhill sin albue og hun fik derefter meddelelsen om, at hun aldrig ville komme til at spille guitar igen. 12 måneder og to operationer senere kom Avalanche:
 
“It’s more upbeat, more positive, a happier and more energetic record than the last one,” fortæller Underhill, der efter at have genvundet sin evne til at spille guitar, skrev den ene sang efter den anden, som en lavine på en snefyldt bjergtop.
 
I samarbejde med producer Brett Cox (Alt-J, Frightened Rabbit m.fl.) skrev Underhill Avalanche på kun fire måneder. Med fornyet energi efter et endt forhold, en fuck-it-attitude samt den genfundne evne til at spille guitar blev albummet til.
 
Det er en ekspansiv, filmisk opfølgning, der udforsker nye arenaer, både musikalsk og lyrisk, og behandler spørgsmål om mental sundhed og sexisme på sange, der ryster af isnende synths og rungende guitarer.
 
Er du vild med kunstnere som Zola Blood, Tender, Ásgeir og Tuvaband vil du med garanti også falde for Tusks’ lækre og stemningsfulde semi-elektroniske shoegaze.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 170,00 kr.

Artister ved dette event