Gå til Lemaitre

Lemaitre

on 12 feb 2020
København V

Lemaitre

Lille Vega, København V

21:00

Døre: 20:00

UDSOLGT!

Billetpris: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag den 23. oktober kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.

Support: Isah & Dutty Dior
Isah vandt award for "Bedste nye artis" og "årets hit" ved dette års norske P3 guld

VEGA og Live Nation præsenterer
Lemaitre tramper solskin ind i VEGA

Snør skoene ekstra godt inden du træder ind i Lille VEGA den 12. februar for norske Lemaitre er klar med en massiv dansefest.

Den norske electroduo, Lemaitre, lader den californiske sol gennemskinne deres dansable og poppede house-hits, der lander et sted mellem Daft Punk og Phoenix. På årets Roskilde Festival formåede de to nordmænd at starte en massiv fest foran Apollo-scenen på trods af det sløje sommervejr. Den Los Angeles-baserede duo udgav i starten af året ep’en Fast Lovers, som indeholdt de to nye singler “Smoke” og “Better Now” plus de tidligere udsendte sange ”Big”, ”Little Things” og ”Rocket Girl” feat. Betty Who.  

Ep’en er den første udgivelse fra Jansen og Ulrik Denizou Lund siden Chapter One (2017), hvorfra singlen ”Closer” blev et monsterhit. Singlen har p.t. over 79 millioner afspilninger på Spotify. Skinnende synthflader, ringlende guitarriffs og en svulmende melodi gik rent ind hos fans verden over. Google og Bose brugte den senere i reklamer for deres produkter, og singlen ” We Got U” var en del af FIFA 2017s mobile app-trailer.

Lund og Jansen mødte hinanden til en fest i Oslo, hvor de bondede over deres fælles kærlighed til The Chemical Brothers og Basement Jaxx. I 2010 udgav de singlen ”The Friendly Sound”, som blev deres gennembrudshit henover en nat efter at være gået nr. 1 på Hype Machine.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* FÅ BILLETTER
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event