Videoer

    Mere information

    Brothers Osborne

    Det tog for alvor fart for de to brødre John og TJ Osborne, da de tog deres musik og sangskrivning til Nashville. De var vokset op i et hjørne af Maryland, hvor de havde skrevet og spillet sange bare for venner og familie, men nu skulle det være! De blev til duoen Brothers Osborn og fik succes med en særlig blanding af country og rock, som har været et af de mest tidssvarende udtryk, der har forladt den berømte musikby i nyere tid.

    Duoen er da også blevet hædret med hele tre gange at få tildelt prisen som CMA Vocal Duo of the Year, samt at være udnævnt som ACM Vocal Duo of the Year de sidste to år. De har også fået en ACM-pris for deres video til deres top-10 GRAMMY-nominerede single ’ It Ain’t My Fault’, som var at finde på deres debutalbum ’Pawnshop’ fra 2016. Deres nuværende top 40 single, ’I Don’t Remember Me (Before You)”, er fra deres anden udgivelse ’Port Saint Joe’, der også er blevet nomineret til en GRAMMY i kategorien bedste countryalbum.

    Brothers Osborne har turneret med with Eric Church, Little Big Town, Miranda Lambert og mange flere. De har spillet i hele den vestlige verden, hvilket er blevet fejret hjemme i Nashville med tre udsolgte shows i det navnkundige Ryman Auditorium – en triumf der er blevet foreviget på livealbummet ’Live at the Ryman’, der udkommer 11. oktober.

    Genrer

    Flere Live Nation nyheder