Gå til Teitur

Teitur: Home

Teitur: Home

ons 08 sep. 2021
København k

Det Kongelige Teater | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerterne med Teitur søndag d. 14. februar 2021 på Det Kongelige Teater - Gamle Scene flyttes til onsdag d. 8. september 2021.


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og flytningen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Teitur på Det Kongelige Teater- Gamle Scene onsdag d. 8. september 2021. Ticketmaster vil sende en mail med mere information om koncerten til billetkøbere.

Der er i forbindelse med flytningen sat nogle få billetter i salg.

tEitUR ”Home”
Det Kongelige Teater (Gamle Scene)

Billetpriser: PL1 485,- / PL2 415,- / PL3 350,- / PL4 250 kr. + gebyr

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet 'I Want To Be Kind'.

"Til koncerterne spiller jeg en del sange fra "I Want To Be Kind," samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

Hvis du for tiden tænder tv’et søndag aften, har du næsten ikke kunne undgå at støde på tEitURs fantastiske musikalitet. Han er nemlig én af deltagerne i TV2s populære musikprogram ”Toppen af Poppen”, og tEitUR har uge på uge overgået sig selv og imponeret og rørt sine medmusikanter, med specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    280,00 kr. - 515,00

Artister ved dette event