Gå til James Arthur

James Arthur: The YOU Tour

ti 04 feb 2020
København V

Døre: 19:00

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster

 

Billetpriser: 270 kr. + gebyr
Billetsalget startet fredag 13. september kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

VEGA og Live Nation præsenterer

JAMES ARTHUR ‘THE YOU TOUR’ KOMMER TIL STORE VEGA 4. FEBRUAR 2020.
NY SINGLE 'TREEHOUSE' UDE I DAG.


Den britiske sanger/ sangskriver James Arthur annoncerer show i Store VEGA 4. februar på sin ‘The YOU Tour’.

Nyheden kommer efter udgivelsen af James Arthurs helt nye single ‘Treehouse’ – UDE I DAG. Den amerikanske superstjerne og rapper Ty Dolla $ign er sammen med den fremadstormende britiske stjerne Shotty Horroh med på den nye single. Med et klaver og beat der drager inspiration fra retro hip-hop, er  ’Treehouse’ en ”feel good” ode om overlevelse og accept af at nogle dage er det okay ikke at være okay, fordi det er det der kommer bagefter som har betydning.

De seneste år har været fænomenale for James. Han ramte for nyligt en millard streams på Spotify med hans #1 globale hit 'Say You Won't Let Go'. Kun 18 sange har opnået en milliard streams på Spotify i skrivende stund og James er én ud af ti artister der har gjort dette på verdensplan, en liste der tæller megastjerner som Drake, Ed Sheeran og Justin Bieber.
 
I alt har James solgt mere end 25 millioner plader på verdensplan. Hans duet med Anne-Marie 'Rewrite The Stars', fra The Greatest Showman Reimagined film-soundtracket, har streamet hele 251 millioner gange i skrivende stund, mens hans sang ’Empty Space’ fra 2018 allerede har ramt over 100 millioner streams. Han har mere end 22 millioner månedlige lyttere på Spotify og har over 1,5 milliarder views på YouTube. 2016-albummet ’Back From The Edge’ gik direkte ind som #1 i Storbritannien og er gået dobbeltplatin på verdensplan.

Nu er James klar til at udgive sit tredje album ’YOU’ 18. oktober, hvor man vil kunne finde hit-singlerne 'Naked', 'Falling Like The Stars' og 'Empty Space', sammen med nye sange der har features fra Travis Barker (Blink 182) og Adam Lazzara (Taking Back Sunday). Fans kan forudbestille albummet fra 6. september. På det 15 numre lange album kan man høre verdensstjernen vise en modig og promiskuøs side af sig selv med hårdtslående sangtekster, en ustoppelig rejse gennem forskellige musikalske stilarter og skarpe vokaler fra en sangskriver der har rigeligt på hjerte.

Glæd dig til at opleve en af moderne musiks mest talentfulde sangere/ sangskrivere i Store VEGA til februar.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event