Gå til The Faim

The Faim

01 dec 2019
København V

The Faim

20:00

Døre: 19:00

Billetpriser: 160 kr. + gebyr
Billetsalget starter 30. august kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.


Oplev pop punk fra ”down under” med The Faim, når de for første gang giver koncert på dansk jord i Pumpehuset.  

The Faim er en australsk pop-punk-gruppe fra Perth. Bandets medlemmer mødte hinanden i high school og begyndte at skrive sange inspireret af Fall Out Boy, Panic! At the Disco, Metallica og en blanding af genrer som indie rock, jazz, og pop-punk. I 2016 blev gruppen ”opdaget” af den anerkendte producer John Feldmann som fik bandet til LA. Der teamede de op med en række etablerede sangskrivere som Pete Wentz (Fall Out Boy), Mark Hoppus (blink-182), Josh Dun (Twenty One Pilots) og Ashton Irwin (5 Seconds of Summer) for at arbejde på deres første udgivelser.

Gruppens første single landede i 2018, i form af ’Saints Of The Sinners’. En sang der holder fast i bandets pop-punk-rødder, men samtidig bevæger sig ind i de mere catchy pop og rock aspekter af musikken. Om sangen udtalte bandet: “It was about what our journey was, coming out of nowhere and trying to take over the world as soon as we could.” Senere i 2018 udkom debut-EP’en ’Summer Is A Curse’, hvor gruppen viser deres dynamiske tilgang til sangene med en lyd der konstant udvikler sig og udforsker deres musikalske grænser.

På live-fronten har bandet været på en omfattende turné, hvor de har besøgt festivaller som Download, Slam Dunk og Reading & Leeds, samt delt scene med bands som PVRIS, Against The Current, Sleeping With Sirens, Hands Like Houses, Lower Than Atlantis, The Dangerous Summer og PVMNTS. Hver gang har The Faim vist en særlig evne til at resonere med publikum på et dybt personligt plan. Dette kan opleves når de indtager scenen i Pumpehuset til december.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 185,00 kr.

Artister ved dette event