Gå til Thy Art Is Murder

Thy Art Is Murder: Human Target EU/UK Tour 2020

16 feb 2020
København S

Døre: 17:30

Thy Art Is Murder er deathcore med noget på hjerte, og har inspireret og udfordret publikum over hele verden – det være sig som hovednavn; til genrefestivaler såsom Download, Grashop, Hellfest og Summer Breeze; eller som support for Slayer, Killswitch Engage, Parkway Drive og Architects.
Tidligere har det været organiseret religion, der har stået for skud, når bandet har fattet sangskriverpennen, men på den seneste udgivelse, ’Human Target’, er det anti-intelektualisme og dødsangst, der langes ud efter. Titelsangen handler eksempelvis om kinesisk organeksport til rige patienter. En handel, som WHO har påpeget, ikke kan lade sig gøre med frivillige donationer alene, når man ser på, hvor mange transplantationer der er tale om. Også den amerikanske højrefløj og Donald Trump får et skud for boven med singlen ’Make America Hate Again’ fra samme album.
Bandet blev dannet tilbage i 2006 og har udgivet 5 studiealbummer. I hjemlandet Australien er de det højest rangerende eksttremmetalband, for de er de eneste af slagsen der nogensinde har været på top 40-listen down under.
Med på turneen der rammer Amager Bio 16. februar, bringer Thy Art I Murder Carnifex, Fit For An Autopsy og Iam.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 270,00 kr.

Artister ved dette event

Vis mere

Vis mindre