Gå til Billy Milano's MOD

Billy Milano's MOD

08 dec 2019
København S

Billy Milano's MOD

Beta, København S

Døre: TBD

MOD Method Of Destruction med Billy Milano i front kommer endelig til Danmark igen med deres sprængfarlige blanding af hardcore punk og thrash-metal.

I over 30 år har de leveret simple og hurtige sange, som tematisk dækker en god blanding af politiske og satiriske emner. De har flere albumudgivelser bag sig siden deres begyndelse i 1986, og senest har de udgivet ’Busted, Broke & American’ i 2017. Teksterne har altid været ærlige og rå, og med nye titler som ’You’re A Fucking Dick’ og ’Busted, Broke & American’ fortsætter de stilen med en ny bunke intense sange.

Milano har aldrig været bange for at sige, hvad han mener, og samtidig har han en ren kærlighed til at spille musik. Om det nyeste album udtaler han bl.a.: ”I don't give a fuck, but I like playing. I like making records. It's like cooking — it's an extension of me. If I do it as a job, I am going to fucking hate it.” Derfor er det uforfalsket spilleglæde, der bliver ved at få ham og bandet i studiet og tilbage på landevejen, og den 8. december ser vi frem til at opleve dem i BETA.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 125,00 kr.

Artister ved dette event