Gå til Hot Chip

Hot Chip: A Bathfull of Ecstasy

to 12 dec 2019
København V

Døre: 19:00

Billetpriser: 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter 12. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

VEGA og Live Nation præsenterer

HOT CHIP: A BATHFULL OF ECSTASY
SUPPORT: ALASKALASKA
STORE VEGA
12. DECEMBER 2019

Hot Chip er aktuelle med nyt album ‘A Bath Full of Ecstasy’ og annoncerer efterårsturné hvor de kommer til Store VEGA torsdag 12. december.

Den britiske elektropop-kvintet Hot Chip har, siden de debuterede for 15 år siden med albummet ’Coming on Strong’, sat sig tungt på positionen som ’det tænkende menneskes festband’. Det har de gjort med en eklektisk lyd, der trækker tråde til både hiphop, soul og house. Siden debuten har de udgivet en konstant strøm af anmelderroste studiealbum og dansable ørehængere som ’Over and Over’, ’One Life Stand’ og selvfølgelig det Grammy-nominerede megahit ’Ready for the Floor’.

Nu er gruppen tilbage med deres seneste album i rækken, ’A Bath Full of Ecstasy’, som udkom 21. juni. Albummet følger formular som Hot Chip er blevet hyldet for gennem tiden, når de forbinder eufori og melankoli med farverrige melodier, idiosynkratiske vokaler og dundrende elektropop-rytmer. Albummet er et nyt kapitel i gruppens karriere, der hylder og anerkender kampen for at opnå glæde. Man kan høre glæden Hot Chip havde i studiet da de skabte albummet og de vil dele den følelse med lytteren.

I forlængelse af udgivelsen af det nye album, tager Hot Chip deres fantastiske sceneshow med tilbage til Danmark, hvor de senest besøgte os på dette års Heartland Festival. Om koncerten skrev GAFFA følgende: ”Man må sige, at britiske Hot Chip er et elektronisk band med stort b. Live er der hele syv musikere på scenen, hvoraf op til fem spiller keyboard, og ellers er besætningen guitar, bas, trommer og slagtøj. Scenen er med andre ord pakket med instrumenter, og oven i det har gruppen stillet en række skillevægge op, som de bruger til at projicere forskellige farver og mønstre op på. Det er en absolut gennemført scenografi.”

Vi ser frem til endnu en elektrofest af dimensioner når Hot Chip kommer til Store VEGA til efteråret.


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 380,00 kr.

Artister ved dette event