Videoer

    Mere information

    Killswitch Engage er et amerikansk metalcore-band, der har cementeret deres status som et af de mest indflydelsesrige og elskede navne på metalscenen. De har været med til at forme lyden af moderne metal og inspireret en ny generation af musikere til at blande aggression, melodi og følelsesmæssig dybde i deres musik.

     

    Gruppen blev dannet i 1999 i Westfield, Massachusetts, fik hurtigt en fremtrædende plads i begyndelsen af nullernes metalcore bølge. Musikken rammer en perfekt balance mellem aggression og melodi og sammenfletter brutale breakdowns med klare omkvæd. Bandets evne til at kombinere tunge, chugging guitarriffs med smittende hooks og ren vokal er et kendetegn for deres karakteristiske lyd.

     

    I årenes løb har bandet udgivet flere kritikerroste albummer, herunder ’Alive or Just Breathing,’ ’The End of Heartache’ og ’As Daylight Dies.’ Med deres urokkelige dedikation til deres håndværk og en stadigt voksende fanbase forbliver Killswitch Engage en kraft, man ikke kan komme uden om. Uanset om det er i studiet eller på scenen, fortsætter de med at levere højenergiske shows, der efterlader et varigt indtryk og ømme nakker.

     

    Følg her:


    Facebook

    Instagram 

    Flere Live Nation nyheder