Gå til Amon Amarth

Amon Amarth: Beserker World Tour

to 12 dec 2019
Århus C

Døre: 18:00

Fonden Voxhall & Live Nation præsenterer: Amon Amarth

Supports: Arch Enemy & Hypocrisy

Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter tirsdag 18. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

SVENSKERNE KOMMER!! Forbered dig på den svenske invasion! Sveriges heavy metal krigsherrer AMON AMARTH, sætter kurs mod de europæiske kyster til november og december, og hærger kontinentet med deres største og mest ambitiøse must-see produktion til dato!
Det er ikke for ingenting, at AMON AMARTH er en af de allerstørste institutioner inden for vikingemetal. Frontmand Johan Heggs afgrundsdybe growl kombineret med bandets knogleknusende hårde lyd skaber metal af allerhøjeste klasse, som med en melodisk tilgang til genren også er præget af komplekse og meget musikalske lytteoplevelser. Bandet har for nyligt udgivet albummet "Berserker" (det 11. af slagsen), der har markeret sig internationalt bl.a. med en førsteplads på den tyske og schweiziske albumliste endnu et bevis på at metallen lever i bedste velgående. I den kommende weekend kan du opleve dem knuse COPENHELL festivalen, og derefter går turen til hovedlandet i efteråret.

Vi er stolte over at kunne byde de vilde svenske vikinger velkommen tilbage til DK, nu med et show i Aarhus. Bandet er jo garanter for koncerter med maksimal underholdningsværdi, så det kommer ikke til at gå stille af sig, når øllet flyder og metallen spiller midt i december. Special guests vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

For nyligt udgav bandet den sidste del af deres triologi af musikvideoer fra albummet ”Mjolner", som kan ses her: https://youtu.be/MKNMMRI57yU.

Amon Amarth online:
http://www.amonamarth.com
http://www.facebook.com/AmonAmarth
http://twitter.com/amonamarthband
https://www.instagram.com/amonamarth
https://youtube.com/AmonAmarthOfficial
http://giphy.com/amonamarth

AMON AMARTH line-up:
Johan Hegg - Vocals
Ted Lundström - Bass
Johan Söderberg - Guitar
Olavi Mikkonen – Guitar
Jocke Wallgren - Drums

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 430,00 kr.

Artister ved dette event